10 september: Pig & Hen on the road tijdens Haspengouw Culinair!

Bijna iedereen kent ze ondertussen wel, de Pig & Hen armbanden voor heren zijn dan ook ontzettend populair. De armbanden worden met de hand vervaardigd in Amsterdam, gebruik makend van authentiek scheepstouw.
Pig & Hen klinkt wel grappig, maar er schuilt een heel verhaal achter de naam. In de jaren 1600 was Nederland een van de grootmachten op het gebied van scheepsvaart. De zeilers die op ontdekkingsreis gingen naar de uithoeken van de wereld, tatoeëerden op ene voet een varken (pig) en op de andere een kip (hen), als geluksbrenger. Vandaar de naam Pig & Hen en het gebruik van scheepstouw.
Dat ze met de hand gemaakt worden, bewijzen we graag op Zondag 10 september. De mannen achter het merk tonen op die dag, van 13.30u tot 18u, bij ons in de winkel hoe de armbanden tot stand komen. U kan dan bovendien uw eigen gepersonaliseerde armband samenstellen en hem voor uw ogen laten maken! Meteen een primeur voor Sint-Truiden.

Let op! het aantal armbanden dat kan gemaakt worden is beperkt. Wees zeker op tijd als u de armband meteen mee naar huis wil nemen.Haspengouw Culinair & Herfstopendeur

Na uw bezoek aan onze armbandenworkshop kan u op de Grote Markt in Sint-Truiden nog genieten van Haspengouw Culinair. Een gastronomisch festijn waarbij heel wat toprestaurants uit de regio streekproducten aanbieden aan competitieve prijzen.

Om de opgedane calorieën dan weer te verbranden kan u heel de stad doorlopen want alle winkels zullen open zijn, vele met speciale acties, voor de Herfstopendeur.

Haspengouw Classic

Alsof dat nog niet genoeg is om uw zondag te vullen, kunnen ook de autoliefhebbers onder ons vanaf 16u afzakken naar de Grote Markt. JCI gebruikt de Grote Markt namelijk als decor voor de finish van Haspengouw Classic, een oldtimertreffen doorheen de wijde landschappen van Sint-Truiden en omstrekenMeest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.