Insignety trouwringen - Uniek en persoonlijk

Het aanbod aan trouwringen is de laatste jaren sterk gestegen. Er zijn ondertussen honderden merken met tientallen verschillende stijlen en toch krijg je soms niet die "klik" met de bestaande modellen. Op dat moment zou je je eigen trouwring willen kunnen ontwerpen. Met Insignety kan dat nu!

Ontwerp zelf

Smaken en gevoelens verschillen nu eenmaal. Daarom geeft Insignety je de mogelijkheid om je eigen one-of-a-kind ring te creƫren die, niet alleen je gevoel voor je partner symboliseert, maar ook jouw persoonlijke stijl weergeeft. Je kiest zelf de breedte, het profiel, de kleur, het materiaal en de afwerking van de ringen. Daarna kan je speciale features, zoals een vingerafdruk, hartslag of handschrift toevoegen, en kom je zo tot een combinatie die volledig uniek is voor jou en je aanstaande.


Vingerafdruk

Het ontwerp van de ring gebeurt live, terwijl je erbij bent. Met een speciale scanner wordt de vingerafdruk meteen, in 3D op een prototype gezet. Op die manier kan je zelfs kiezen welk stuk van je vingerafdruk gebruikt moet worden. Bovendien kunnen er meerdere vingerafdrukken gebruikt worden zodat bijvoorbeeld ook de kinderen een deel kunnen uitmaken van jullie ringen.

Hartslag

Mag het nog wat specialer? Dan kan je zelfs je gevoel vastleggen op de ringen, in de vorm van een hartslag. Deze hartslag wordt dan in de vorm van een cardiogram in de ring gegraveerd. Dit kan trouwens aan de binnen- of de buitenkant van de ring. Hierna kan nog gekozen worden om de hartslag volledig te bezetten met diamant.


Handgeschreven boodschap


Een andere manier om je trouwring nog persoonlijker te maken is door er een handgeschreven boodschap aan toe te voegen. Je schrijft, of tekent met een stylus op een tablet en op het scherm zie je meteen hoe dit er zal uitzien op de ring.
Kortom, Insignety luidt een nieuw tijdperk in wat trouwringen betreft. De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat is een persoonlijke creatie die je je leven lang zal koesteren!  

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.