Puur Belgische kwaliteit met Antonellis!



Je shopt deze adembenemende collectie van Antonellis vanaf heden ook bij ons in de winkel of op onze webshop. Hieronder vind je alvast wat informatie en enkele foto's van de collectie.

Antonellis is een Belgisch dynamisch juwelenmerk dat vakmanschap combineert met de mooiste designs. Deze prachtige juwelen worden met de hand vervaardigd. Elk pronkstuk behoort tot zijn eigen unieke collectie. Voor de afwerking wordt er gekozen voor de diamanten met de mooiste zuiverheid en de witste kleur. Elk juweel is dan ook vergezeld van een certificaat van de Hoge Raad voor Diamant.

Voor de collectie van 2017 hebben ze een nieuw hedendaags concept uitgewerkt. Hierbij hebben ze gebruik gemaakt van kleurstenen in de koninklijke kleuren blauw en groen. Natuurlijk staat de pure diamant hierbij zeker centraal. Je ken hem bewonderen in verscheidene slijpwijzen.















Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.