Wist-je-datjes van Juwelier Willems


Heb je ooit stilgestaan bij de wonderen achter de wijzers van je uurwerk? Het zoemen van het raderwerk, de soepele beweging van de wijzers, het is allemaal zo magisch. Maar, wist je dat, als het uurwerk problemen heeft, er maar één officiële hersteller in Sint-Truiden is die dit voor je kan oplossen? Juist, dat is Juwelier Willems.

Wist je datjes over Juwelier Willems

Het is geen geheim dat horloges een essentieel onderdeel zijn van ons dagelijks leven. Maar als deze stuk gaan, is er maar één plek waar je terecht kunt - Juwelier Willems. Wist je dat Juwelier Willems de enige officiële horlogehersteller in Sint-Truiden is die nog steeds wisselstukken krijgt om alle merken te herstellen zoals Tissot, Rado, Omega, Longines, Oris, TAG Heuer, Certina, Hamilton, Montblanc en vele andere?

En wist je dat alleen Juwelier Willems de nodige certificaten heeft om een officieel herstelatelier te zijn? Indrukwekkend, nietwaar?

De magie achter de deuren van Juwelier Willems

Wat maakt Juwelier Willems echt magisch, is het feit dat je hun atelier mag bezoeken. Ze hebben hun deuren wijd openstaan voor iedereen die geïnteresseerd is in het proces van horlogemaken. 

En als je nog niet overtuigd was, wist je dan dat Juwelier Willems ook de enige dealer van TAG Heuer is in Limburg, en ook gecertificeerd hersteller voor horloges van dit topmerk?

Conclusie

Als je de volgende keer denkt aan het herstellen van je uurwerk, denk dan aan Juwelier Willems. Ze zijn niet alleen de enige officiële horlogehersteller in Sint-Truiden, maar ze bieden ook een unieke, open ervaring. Enkele wist-je-datjes over Juwelier Willems hebben je hopelijk overtuigd.

Heb je nog vragen of wil je meer te weten komen over Juwelier Willems? Neem dan zeker contact op voor meer informatie. Want wist je dat… Juwelier Willems staat altijd klaar om je te helpen!

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.