Geen titelDe TAG Heuer Autavia Isograph

Vorig jaar maart introduceerde TAG Heuer de Autavia modellen op Basel World. Een nieuw model dat historisch was voor het merk. Van 1933 tot 1957 was de Autavia in feite een dashboard timer voor auto's en vliegtuigen, ontwikkeld voor de auto industrie en het vliegwezen. Vandaar de naam Autavia. Auto en Aviation. In 1962 zagen de eerste Autavia Chronografen het licht . Er werden meer dan 85 modellen geproduceerd over een periode van 23 jaar.
In 2003 bracht TAG Heuer opnieuw twee versies op de markt. Eentje in staal en een model in 18kt goud.
De afgelopen twee jaar zagen we dan de geboorte van 6 nieuwe versies van de Autavia Chronograaf, en met de introductie van de Autavia Isograph op Basel World, begon de Autavia aan de derde chapter van zijn bestaan. Dit keer een uurwerk zonder chronograaf complicatie.


Wil je deze iconische collectie wat beter leren kennen? Kom dan langs in onze winkel en wij tonen je graag de volledige collectie in een ontspannen en gezellige sfeer. Wij zijn dan ook niet zomaar een Tag Heuer dealer, maar door Tag Heuer verkozen als één van hun beste 7 Europese dealers waar keuze gepaard gaat met top service in eigen atelier.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.