Januari, dat betekent Trouwdagen en Solden!


2021 wordt gegarandeerd een jaar vol verwachtingen, hoop en misschien wel jouw trouwfeest? Als dat het geval is, dan moet je in januari bij Juwelier Willems zijn. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we van 23 januari tot en met 6 februari onze Trouwdagen! Wil jij je trouwringen kiezen tegen de beste voorwaarden en in een gezellige sfeer? Lees dan zeker verder. 

TrouwdagenHet is ondertussen een begrip geworden, de Juwelier Willems Trouwdagen. Elk jaar in januari organiseren we een evenement waar we alle aanstaande koppeltjes op uitnodigen om in een gemoedelijke sfeer, hun droomringen te komen kiezen. We doen dat dit jaar opnieuw van 23 januari tot en met 6 februari, uiteraard met de nodige corona-maatregelen. Dankzij onze beste-prijs-garantie kunnen we je verzekeren dat je je ringen aankoopt tegen de meest voordelige voorwaarden! Krijg je elders een betere offerte, voor dezelfde ring? Dan passen wij onze prijs maar al te graag aan. Kortom, onze Trouwdagen, dat is ...

  • Korting op alle trouwringen
  • Kiezen in een gezellige sfeer
  • Deskundig en professioneel advies over stijl, materialen en edelstenen
  • Gratis gepersonaliseerd trouwkussentje
  • 6 maanden garantie op de maat van de ring
  • Levenslang garantie op diamant en steenzettingen
  • Beste-prijs-garantie voor al onze merken

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan hier zeker in, want onze trouwdagen zijn elk jaar populair en plaatsen zijn beperkt.Solden

Geen trouwplannen? Geen probleem, ook jij kan in januari terecht bij ons voor mooie super promo's op een selectie uit enkele topmerken zoals Pandora, Bigli, Ice Watch, Diesel, enz. Je vindt al onze afgeprijsde artikels via de webshop terug in de rubriek "Solden". Neem zeker eens een kijkje.
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.