Alles om papa te laten schitteren

Alles om papa te laten schitteren  
Hallo 

Na Moederdag komt... Inderdaad, Vaderdag.

Tijd om onze papa's eens flink in de bloemetjes te zetten! Twijfel jij opnieuw tussen zijn favoriete aftershave of een bierkorf? Gooi het dit jaar eens over een andere boeg. Wij inspireren je graag met enkele geschenken om een leven lang van te genieten.

Wat je ook kiest, ga voor een cadeau dat perfect past bij jouw papa. Benieuwd wat voor moois we zoal in petto hebben? Let's go!'Tijdloze' geschenktips voor papaGarmin Marq Golfer Gen 2

Wie denkt dat smartwatches niet luxueus kunnen zijn, heeft het mis. Dat bewijst Garmin met de Marq Golfer Gen 2. Een moderne smartwatch die zijn passie voor de (golf)sport toont.

In Limburg is deze smartwatch exclusief verkrijgbaar bij Juwelier Willems. Spring gerust eens binnen en scoor gegarandeerd een ‘hole in one’ voor Vaderdag!
Seiko 5 Sports

 Een knap automatisch uurwerk aan een betaalbare prijs, het kan! Seiko blaast nieuw leven in de ‘5 Sports-lijn. De vijf in de naam staat voor de essentiële kenmerken die al deze horloges met elkaar delen: automatisch kaliber, dag-datum weergave op 3-uur positie, waterbestendigheid, ingebedde kroon op 4-uur positie, degelijke kast en band.

Welke kleurencombinatie past het best bij jouw papa? 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.