Bezoek Juwelier Willems tijdens de Voka Open Bedrijvendag


Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat bij een echte juwelier? Dan hebben we goed nieuws: op zondag 1 oktober gooien wij onze deuren open voor de Voka Open Bedrijvendag. En jij bent van harte welkom. Afspraak, zonder inschrijven, in de Stapelstraat tussen 10 en 18u!


Grijp je kans om kennis te maken met ons team én onze passie voor het vak. Ontdek hoe we juwelen ontwerpen in 3D, hoe we sleutelen aan horloges, graveren, polijsten en nog veel meer. Of steek zelf de handen uit de mouwen en demonstreer jouw fingerspitzengefühl. Het wordt de moeite!Het laatste horloge atelier 

Met een eigen goudsmederij, horlogeatelier en juwelenatelier valt er van alles te ontdekken. Ons zevenkoppig team neemt je mee naar plaatsen die het grote publiek nooit te zien krijgt. De interessante weetjes, krijg je er zomaar bij. Wist je bijvoorbeeld dat het atelier van Juwelier Willems het enige is in Sint-Truiden waar effectief horloges hersteld worden?


Van het vervangen van een batterij tot het demonteren en assembleren van een mechanisch horloge. Voor onze ervaren horlogemakers is geen enkele uitdaging te groot. Bovendien heeft de horlogerie alle nodige licenties om te sleutelen aan prestigieuze merken als Longines, Rado, Breitling, Omega én TAG Heuer. Van dat laatste Zwitserse topmerk is Juwelier Willems tevens de enige dealer in Limburg.


Ontdek Haspengouwse bedrijven met de fiets

Wie er een actieve dag van wil maken op zondag 1 oktober, kan alle deelnemende bedrijven in en rond Sint-Truiden combineren in één fietslus. De tocht van in totaal 35,6 km leidt je langs de bedrijven én doorheen het Haspengouwse herfstlandschap. Het lijkt erop dat ze de beste stop als laatste bewaren. Klik hier voor meer info over de fietstocht. 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.