Juwelier Willems - Uw specialist voor trouwringen - Sint-Truiden

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen en woont u in de buurt van Sint-Truiden? Dan is Juwelier Willems je logische keuze. Wij bieden u een ruime keuze uit de meest bekende merken: AuroDesign, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU, Amici & d'euXX.

Dankzij onze beste-prijs-garantie, garanderen we de scherpste prijs op de markt. Vindt u elders dezelfde trouwringen, met dezelfde voorwaarden, aan een betere prijs, dan passen wij onze prijs aan. Zo bent u er zeker van dat u telkens de laagste prijs voor uw ringen betaalt.

We assisteren u ook graag in uw zoektocht naar de perfecte ring, met professioneel advies en deskundige uitleg. Zo verschaffen we u graag informatie over de verschillende materialen en edelstenen.

Interesse? Dan kan u gewoon binnen springen tijdens onze openingsuren of een afspraak maken via order@juwelier-willems.be (of (+32 (0)11 83 23 92).

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.