Juwelier Willems - Uw specialist voor de ideale verlovingsring - Leuven

Bent u op zoek naar de perfecte verlovingsring en woont u in de buurt van Leuven? Dan is Juwelier Willems je logische keuze. Deze korte trip naar Limburg zal u zich niet beklagen. Wij bieden u een ruime keuze aan uit de meest bekende merken: BigliAnnamaria CamilliFopeMarco BicegoAntonellisBlush en Blush Diamonds.

Bovenop deze prachtige collecties geven wij jou de kans om de ideale verlovingsring te ontwerpen. Door gebruik te maken van een professioneel tekenprogramma gecombineerd met 3D-technieken creƫren wij de PERFECTE verlovingsring!

We assisteren u ook graag in uw zoektocht naar de perfecte ring, met professioneel advies en deskundige uitleg. Zo verschaffen we u graag informatie over de verschillende materialen en edelstenen.

Interesse? Dan kan u gewoon binnen springen tijdens onze openingsuren of een afspraak maken via order@juwelier-willems.be (of (+32 (0)11 83 23 92).

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.