Je persoonlijke boodschap op een ring? Bronzallure maakt het mogelijk!

Het Italiaanse merk Bronzallure, met hoofdzetel in Milaan, komt op de proppen met gepersonaliseerde juwelen. De nieuwe Words collectie zorgt ervoor dat de klant zijn ring kan personaliseren met een kleine boodschap. Een gat in de markt zo blijkt, want het werd meteen een succes.

 
Een op maat gemaakt juweel is, door het uniek karakter ervan, vaak duur. Toch wist Bronzallure het maakloon van de gepersonaliseerde ringen betaalbaar te houden. Voor €129 kan je al een ring laten maken. Met een handige app kan je de ring zelf, bij ons in de winkel, ontwerpen. Via moderne 3D technologie zie je meteen hoe je ring er zal uitzien. Je kiest de breedte van de ring en personaliseert hem vervolgens met letters en symbolen, eventueel zelfs met steentjes. Bovendien zijn alle modellen verkrijgbaar in drie kleuren: Wit-, geel- of rosé-verguld.

Wil je alle mogelijkheden zelf ontdekken en zelf een ring ontwerpen die perfect overeenstemt met je emoties? Kom dan zeker eens langs, wij helpen je graag verder.Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.