Naamketting of -armband? Populairder dan ooit bij Juwelier Willems

Je hebt ze vast en zeker wel al eens gezien, ze zijn namelijk populairder dan ooit, de naamarmbanden en naamkettingen. De vraag ernaar is dan ook enorm en de keuze is uitgebreid. Ze bestaan in alle vormen en kleuren. Gaande van kleine lettertjes, over volledige namen tot infinity tekens of hartjes waarin de naam verwerkt zit. Al deze verschillende modellen zijn dan ook nog eens te verkrijgen in het goud (wit, geel of rosé) en in het zilver.

Wat de prijs betreft, is deze sterk afhankelijk van wat je wil. Zo kan er gekozen worden voor de standaard modellen die we bestellen. Die zitten in het zilver tussen €90 en de €130 en in het goud tussen €600 en €900. Als je iets specialer wil, ontwerpen we je graag een uniek juweel. De prijs is dan afhankelijk van het model. Hieronder geven we enkele voorbeelden van stukken die we reeds gemaakt hebben:

Armband in 18kt bicolor goud met letter   
met diamantjes in het hartje €850 / met diamantjes in het lettertje €750 (voor grotere modellen of grotere diamanten maken we graag een offerte)
 


Ketting met infinity in 18kt witgoud  
prijs afhankelijk van de grootte en lengte van de ketting, vanaf €800


 
Naamketting in het zilver (eventueel met hartje)
vanaf 92€

Ook interesse in een naamjuweel? Spring dan gerust eens binnen voor meer uitleg!


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.