Ring voor €10 gekocht op een rommelmarkt blijkt €350 000 waard!

't Geluk schuilt vaak in een klein hoekje. Dat moet ook de eigenares van deze ring gedacht hebben. Ze kocht hem 30 jaar geleden op een rommelmarkt voor 10 euro. Achteraf bleek de ring maar liefst 350 000 euro waard te zijn, en wordt hij binnenkort geveild via veilinghuis Sotheby's in Londen.



3 Decennia lang dacht de dame in kwestie dat het ging om een zirconium en droeg ze hem dagelijks. "Zelfs om gewoon boodschappen te doen en te werken" zegt ze zelf. Toen een juwelier er haar op wees dat de steen in haar ring wel eens een echte diamant zou kunnen zijn, liet ze het zelf verder onderzoeken. Ze stapte naar Sotheby's die op hun beurt de steen door het Gemological Institute of America (GIA) lieten testen. Het verdict was duidelijk, het ging wel degelijk om een cushion cut, witte diamant met een waarde van z'n slordige 350 000 euro.

Hebt u zelf ook oude juwelen waar u de waarde niet van kent, spring dan zeker eens binnen, wij helpen u graag verder. We weten u meteen te vertellen of u, net zoals bovenstaande dame, het groot lot heeft gewonnen!

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.