De top 5 Vaderdag cadeaus! Voor jou op een rijtje gezet.Het geschikte cadeautje vinden voor Vaderdag is soms niet zo gemakkelijk. Doorheen de jaren zijn de flessen wijn of whiskey beginnen op te stapelen en ook dat jaarlijks scheerapparaat begint een sleur te krijgen. Laten we dan nog maar zwijgen van al het tuingereedschap want, neem het aan van een man, een cadeau om mee te werken is niet echt een cadeau. Daarom geven we je 5 cadeautips die je papa wel blij zullen maken op Vaderdag.

1. Een stijlvol uurwerk

Iets waar je elke man wel mee kan bekoren is een polshorloge. Mannen dragen niet veel juwelen. Een uurwerk is voor ons een accessoire zoals een handtas voor een vrouw. Uurwerken komen bovendien in alle vormen en kleuren. Dat kan gaan van gekleed klassiek tot sportief. Enkele merken die zeker de moeite waard zijn om te bekijken, zijn: Diesel, Emporio Armani, Tommy Hilfiger en Fossil. En als het wat meer mag zijn, heb je nog Longines, Rado, TAG Heuer en Oris.

2. Een armband

Als mannen dan toch juwelen dragen, dan gaat het meestal om een armband. Mannenarmbanden zijn in 2017 ontzettend populair geworden. Ze kunnen worden gematcht met een specifieke outfit en kunnen zowel gekleed als sportief gedragen worden. Een ideaal voorbeeld hiervan is de Gemini armband. De bekende armband met bolletjes is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en kunnen zelfs met elkaar gecombineerd worden.

3. Een portefeuille

Een degelijke portefeuille is echt een must have voor iedere man! Wij mannen halen onze portefeuille liefst niet te veel boven, zeker niet als het om te betalen is, tenzij het er eentje is die de moeite is om gezien te worden. De ideale portefeuille is er één waar voldoende kaarten in passen, zonder kleingeldvakje. Liefst ook eentje die duurzaam genoeg is om jaren mee te gaan. Een perfect voorbeeld van de ideale portefeuille is Montblanc.

4. Een smartwatch


Laten we eerlijk zijn, alle mannen hebben een zwak voor gadgets, en het gadget dat momenteel hotter is dan wat dan ook, is de smartwatch. We hebben het dan uiteraard niet over die lelijke, uit sci-fi films geplukte computers die je rond je pols draagt. Neen, recentelijk wisten een aantal fabrikanten de smartwatches zeer elegant te maken. Zo heb je de hybrid smartwatches van Hugo Boss en Skagen, of de volwaardige smartwatches met touch screen van bijvoorbeeld Fossil en Michael Kors. Mag het wat meer zijn, dan kan je nog kiezen voor de laatste nieuwe TAG Heuer Modular 45.

5. Een vulpen


Als je dan toch iets wil kopen waarmee papa moet werken, dan kan je best iets kiezen waar de hartjes van veel mannen sneller door gaan slaan. Vulpennen. Kenners onder ons zullen het zeker beamen, niets schrijft zo vloeiend en zo authentiek als een kwalitatieve vulpen. Op die manier zorg je er voor dat je vader zijn werk met meer plezier zal doen. Als hij op zijn werk veel moet schrijven uiteraard. Een mooi voorbeeld van kwalitatieve vulpennen zijn die van Montblanc

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.