Tissot & Tour de France

De Tour is weer van start gegaan. Voor vele wielerfanaten het ideale excuus om, ondanks het zomerweer, toch aan de buis gekluisterd te zitten om hun idolen te zien demarreren, klimmen en sprinten. Ook het perfecte moment om de nieuwste Tissot T-Bike Cycling Tour de France voor te stellen. Al bijna even spannend als de Tour zelf ... bijna.


Tissot & Tour de France 

Tissot heeft de krachten gebundeld met A.S.O voor wereldwijde wielerwedstrijden. De Zwitserse horlogemaker zal zijn expertise verlenen aan alle belangrijke ritten op de kalander, van Parijs-Nice tot Parijs-Tours, waaronder ook La Flèche Wallonne, de Tour de France en de Vuelta van Spanje. In een sport waar elke seconde telt, is het van cruciaal belang om op een hoogwaardige tijdopnemer te kunnen rekenen. Tissot deelt op dat vlak dezelfde waarden als A.S.O.: het heeft dezelfde visie over wielrennen en dezelfde waarden op het vlak van normen, precisie en prestatie. Dit partnerschap betekent dat Tissot een groot aantal wielersportfans kan aantrekken die houden van uithoudingsvermogen en prestatie.

Christian Prudhomme: "Het is daarom belangrijk te kunnen vertrouwen op een tijdwaarnemer die dezelfde visie als A.S.O. over onze sport heeft, namelijk dat de inspanningen van de wielrenners prioritair zijn en dat de renners de erkenning moeten krijgen die ze in de ogen van het publiek verdienen."
Naar goede gewoonte hoort daar uiteraard ook een uurwerk bij. Het uurwerk voor de Tour van 2017 is met één woord spectaculair te noemen. Er zitten heel wat features op die verwijzen naar de populairste wielercompetitie van het jaar: Een kast gemaakt uit carbon (zoals de frames van de fietsen), de rubberen band in de gele kleur naar analogie van de leiderstrui en een gravure van het logo van de Tour aan de achterzijde van de kast.  De combinatie van deze features en de Zwitserse spitstechnologie die we gewoon zijn van Tissot (Krasbestendig saffierglas, Zwitserse chronograaf en waterdicht tot 10bar) zorgt ervoor dat de nieuwe T-Bike Tour de France niet alleen bijzonder mooi oogt, maar bovendien uiterst kwalitatief is.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.