Nieuwste trend: Nu ook juwelen van Cluse!

Iedereen zal het ondertussen wel al kennen het fashion merk Cluse. Met hun stijlvolle, elegante en vooral betaalbare horloges. Je vindt ze in alle kleuren en modellen waarbij ze steeds hun tijdloos karakter behouden. Ideaal om je outfit mee af te werken. Zo kan je je horloge pimpen door er een stoere lederen band aan te zetten of ga je toch liever voor een chique meshband? Met Cluse is dit allemaal geen probleem.

Weetje! Je kan zelf je Cluse band in 1 2 3 vervangen!

Zag jij net als ik die perfecte foto's op Instagram gecombineerd met toffe armbandjes? En dacht je dat wil ik ook? Dan heb ik goed nieuws voor jullie dames. Dit najaar komt Cluse met een volledige nieuwe collectie inclusief die perfecte armbandjes. Nog even wachten dus. Wij kijken er alvast naar uit.
Natuurlijk willen wij jullie niet zo lang laten wachten en hebben wij al enkele foto's ter beschikken die wij graag met jullie willen delen. Ik heb alvast mijn favoriet gekozen!!

Net zoals bij de horloges creëren ze een unieke, maar toch tijdloze look. Je shopt ze in de 3 kleuren (zilver, geel- en roségoud) ze zijn beschikbaar vanaf €34,95.Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.