Pandora Pre-Autumn collectie 2017


Zo mooi! De nieuwe collectie van Pandora. Welke is jullie favoriet?
Iedereen weet ondertussen dat Pandora van afwisseling en vernieuwing houdt. En dat hebben ze vlot toegepast in hun nieuwe Pré-Autumn collectie.

In deze collectie zijn er tal van nieuwe charms. Van subtiele ontwerpen tot absolute blikvangers: charms zijn er in heel wat vormen en afwerkingen. Voor ieder wat wils dus en voor elk moment is er een bijpassende charm. Creëer je eigen levensverhaal in je armband door er enkel charms in te hangen die jou typeren.

Anderzijds hebben ze ook aan hun ringcollectie weer schitterende stuks toegevoegd, die je in verschillende kleuren en maten kan verkrijgen. Supertof zijn de "birthstone" ringen. Elke maand heeft zijn specifiek gekleurd kristal. Heb jij een verjaardagsfeest en weet je absoluut niet wat kopen? Denk dat eens aan deze birthstone ringen. Zij zijn zeker een musthave die elke vrouw 'moet' hebben.

Voor de armbanden hebben ze er weer enkele toffe kleuren aan toegevoegd. Ook hebben ze gedacht aan de echte fashionistas onder ons die graag afwisselen. Hiervoor is er nu een "fabric armband", een armband uit stof, waar je maximum 4 charms in kan toevoegen. Ideaal om te combineren met je volle Pandora-armband.  
Of ga je toch liever voor een klassieke, chique armband, dan kan dit met de nieuwe zilveren open esclaaf! Die je natuurlijk ook perfect kan combineren met je Pandora-armband.

 Kwaliteit en service staan bij Pandora op de eerste plaats. Dit kunnen zij steeds waarmaken door gebruik te maken van kwalitatief goed materiaal en hoogwaardig zilver. Ook hebben zij oog voor detail en wordt de afwerking met de hand gedaan. De zirconia's en edelstenen worden overal één voor één ingezet. Hun motto is daarom ook "Hoe groot of klein je prestatie ook is, wees er trots op".Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.