Onze top 5 mooiste Communie accessoires!

Dat we onze kinderen graag verwennen, dat wisten we al. Maar voor een communie- of lentefeest mag het nog net dat tikkeltje meer zijn. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn: kledij, accessoires, een lekkere feestmaaltijd,... werkelijk alles. Dit is 'hun' dag en dan staan ze maar al te graag in de spotlights, "shinen" verzekerd dus. Laat je inspireren door onze topfavorieten.


 1. De unicorn-collectie van Orage Kids

Wie houdt er nu niet van regenboogkleuren en unicorns? Onder onze kleinste diva's is het alvast een echte hype. Ze zijn er helemaal zot van, en stiekem wij ook! Het Belgische merk Orage Kids is dan ook uitblinker in het ontwerpen van trendy zilveren kinderjuwelen en ook dit jaar slaan ze weer meteen de nagel op de kop. In hun nieuwste collectie shop je de leukste thema's: eenhoorn, regenboogjes, hartjes , palmbomen, cupcakes en zoveel meer. 2. Ice Princess 


Voeg een vleugje magie toe aan de pols van jouw dochter met de ICE Princess! Dankzij de neonroze of turquoise-blauwe kleur afgewerkt met gekleurde cijfers leren zelfs de kleinsten onder ons snel en gemakkelijk de klok lezen. 


3. Ice Ola Kids 


Olalala! Met de vrolijke kleuren van de Ice Ola collectie maak jij elke outfit compleet. Je shopt de Ola collectie zowel in verschillende kleuren als groottes. Deze kleurrijke horloges maken "op tijd komen" een echt plezier. 

4. Naamketting of armband 

Wil je liever iets echt uniek? Dan is een gepersonaliseerde naamketting of armband helemaal iets voor jou! Deze kan je verkrijgen in het zilver, goud, rosé- en geel-verguld.

Weetje! Als je deze wil bestellen voor je kleine kapoen, dan moet je wel rekening houden dat de levertijd ongeveer 2 weken bedraagt. Op tijd zijn is de boodschap.

5. Flik Flak Color blast 

De sun is shining, and so are you! Dankzij de nieuwe collectie van Flik-Flak ben jij het zonnetje in huis. Met de Color Blast-collectie presenteert Flik Flak een aantal nieuwe, heldere, kleurrijke horloges om gemakkelijk de klok te leren lezen.
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.