Primeur! Nieuwe collectie Orage al bij ons in de winkel!

We hebben jullie een week vol spanning laten wachten op de nieuwe collectie van Orage, maar hij is er!! En hij straalt! Wauw!

Het leukst van allemaal is dat de collectie op dit moment enkel bij ons te verkrijgen is. Wat echt een primeur is want Orage heeft ze het allereerst aan ons uitgeleverd. Je vind deze schatjes voorlopig dus enkel in onze etalage. Hurry up ladies!

In deze collectie hebben ze vooral rond verschillende stijlen gewerkt. Vintage, klassiek, modern,.. eender welke stijl jij verkiest voor iedereen zit er wel iets leuks tussen. Natuurlijk hebben ze in hun nieuwe collectie terug rond de 3 basis kleuren (zilver, geel en rosé-goud) gewerkt. Wat ook tof is! Ze combineren alle kleuren bij elkaar bv.  een geelgoud kleurige ring gecombineerd met een zilveren armband. Het kan allemaal!

Subliem is de vintage collectie. Deze stijl hebben ze nog nooit eerder toegepast. Maar wij vinden dat ze het er zeer goed van afgebracht hebben. Het is zeker een GO!
Dit gedeelte van de collectie is zeer uniek! En bij ons op voorraad!!!
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.