€28 miljoen te veel? Dan is de TAG Heuer 6000 iets voor jou!


€28 Miljoen, dat is de prijs van de TAG Heuer 6000 Chronometer. Met zijn gelimiteerde oplage van 64 stuks weet elke verzamelaar dat het hier over de heilige graal van collectibles gaat. Natuurlijk is dit horloge niet zomaar eventjes €28 miljoen waard. De reden hiervoor is dat dit unieke horloge, in de jaren 90 special werd ontworpen voor de eigenaars van de McLaren F1, en de auto krijg je er zo maar eventjes bij.


Bovendien is McLaren een vaste waarde in de auto sector. Afgelopen Augustus is er nog een ander exemplaar verkocht voor $15 miljoen ( €13 283 000).

Daarnaast is de volledige binnenkant van de McLaren F1 nog steeds ingepakt in originele verpakking. En staan er slechts enkele kilometers op de tellers. Met zijn adembenemende gele kleur laat hij iedereens hart sneller slaan.


Tot slot weten we allemaal als je iets unieks wil, er helaas ook een prijskaartje aan vast hangt. Heb jij dus €28 miljoen te veel onder je matras liggen? Dan zijn de McLaren F1 en de TAG Heuer 6000 Chronometer echt iets voor jou.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.