De Kingsman 2 starring TAG Heuer Connected

In de nieuwe Kingsman: The Golden Circle film zijn de helden te zien met enkele recente modellen van TAG Heuer waaronder de legendarische Monaco en de gloednieuwe Connected. De uurwerken vervullen een cruciale rol om de missies tot een goed einde te brengen. De filmmakers in Hollywood hadden hoge eisen voor het kiezen van de uurwerken. Zo moesten ze bestand zijn tegen heel wat extremiteiten zoals onderwatershots, vechtscenes en stunts. Ze kozen daarom voor de TAG Heuer Connected die naast deze eigenschappen ook een bijzondere "secret agent" look heeft.

Don't Crack Under Pressure style ...

Wat heeft de TAG Heuer connected allemaal in zijn marge? 

De TAG Heuer Connected Modular 45 is niet zomaar een nieuwe smartwatch, het is een totaal nieuw concept van TAG Heuer en de allereerste Zwitserse Smartwatch. Het horloge beschikt namelijk over de capaciteit om de smartwatchmodule later te vervangen door een mechanische variant. Natuurlijk behoudt het wel zijn originele grootte.

Zoals ik eerder al vernoemde heeft de smartwatch een flinke upgrade gekregen. Het horloge wordt ondersteund door Intel Atom Processor Z34XX en draait op Android Wear 2.0 (Een besturingssysteem ontwikkeld door niemand minder dan Google). De TAG Heuer connected smartwatch heeft een opslagcapaciteit van 4 GB.

Het besturingssysteem geeft de gebruiker de mogelijkheid om "standalone" applicaties te installeren die werken zonder connectie met smartphone. Het horloge kan zelf internetverbinding maken via het wifi netwerk.

Een ander leuk weetje: je kan je smartwatch voorzien van oneindig verschillende looks. Dit geeft jou de mogelijkheid om je horloge helemaal te personaliseren. Je kan werkelijk alles veranderen: van een opvallende sportieve look naar een chique klassieke look. Met de TAG Heuer Connected Modular 45 is dit allemaal mogelijk.Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.