Preview Swarovski collectie 2018!

Natuurlijk waren wij, net als jullie, benieuwd naar de nieuwe collecties van Swarovski want, zoals iedereen weet, zijn deze collecties steeds op een adembenemende en fenomenale wijze afgewerkt met de wereldberoemde Swarovski kristallen.

Afgelopen zondag werden we door Swarovski uitgenodigd op de voorstelling van hun nieuwe collecties voor 2018. Onder andere de Valentijn-collectie, Moederdag-collectie, lentecollectie, zomercollectie en tot slot de gloednieuwe bruidscollectie werden gepresenteerd. Bovendien hebben ze hun assortiment aangevuld met tal van leuke nieuwe accessoires waaronder iPhone covers, sleutelhangers en pennen. 

We hebben voor het eindejaar alvast enkele sublieme stuks gekozen die nog voor de feesten bij ons verkrijgbaar zullen zijn. Ook nieuwsgierig? Hou dan zeker onze webshop en facebook in de gaten voor deze nieuwigheden. 'Shinen' verzekerd dus!
Geniet hieronder alvast van enkele sneakpeeks!

Valentijnscollectie

  
Moederdag-collectie Lentecollectie 

Zomercollectie 


Bruidscollectie 


Accessoires 
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.