Je trouwring, steeds voor de laagste prijs!

Een trouwring moet een leven lang mee gaan. Het is dus belangrijk dat je kiest voor kwalitatieve ringen. Kwalitatieve materialen zoals goud en platina zijn uiteraard niet goedkoop. Dat beseffen wij als juwelier maar al te goed. We engageren ons dan ook om ervoor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw trouwring. Daarom werken we met een beste-prijs-garantie:Vind je dezelfde trouwringen elders, onder dezelfde voorwaarden, maar voor een betere prijs? Dan passen wij meteen onze prijs aan. Op die manier ben je altijd zeker van de laagste prijs voor je trouwringen.  


Ken je bovendien de unieke trouwringen van Insignety al? Het aanbod aan trouwringen is de laatste jaren sterk gestegen. Er zijn ondertussen honderden merken met tientallen verschillende stijlen en toch krijg je soms niet die "klik" met de bestaande modellen. Op dat moment zou je je eigen trouwring willen kunnen ontwerpen. Met Insignety kan dat nu!
Je kan kiezen voor een unieke trouwring met: je vingerafdruk erop, je hartslag of een eigen geschreven boodschap.

Onder het motto 'diamonds are forever' hebben we voor Insignety een unieke actie lopen tot 28-02-2018: Bij aankoop van een paar Insignety trouwringen krijg je voor €500 extra diamanten cadeau!

Hou zeker ook onze website en Facebook in de gaten, want binnenkort starten, naar jaarlijkse gewoonte, de inschrijvingen voor onze trouwdagen weer!
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.