Kerstshoppen in Sint-truiden!

Voor iedereen is december dé drukste tijd van het jaar. Je moet aan 101 dingen tegelijkertijd denken. Heb je al je cadeautjes? Heb je genoeg kerstdecoratie? Heb ik alle ingrediënten voor mijn kerstmenu? Noem maar op... Wel, wij en de stad Sint-truiden willen er samen voor zorgen dat iedereen met volle teugen kan genieten van de gezelligste tijd van het jaar. Met onze zondagsopeningen en onze late night shopping kan je in de maand december 7 dagen op 7 kerstshoppen.

Wij zijn geopend: 
Zondag 10 december van 13u tot 18u
Zondag 17 december van 13u tot 18u
Vrijdag 22 december late night shopping tot 21u
Zondag 24 december van 10u tot 16u
Zondag 31 december van 10u tot 16u 

Tijdens het weekend van 15 t.e.m. 17 december krijg je de kans om leuke kerstproducten en - lekkernijen te kopen ten voordele van een goed doel.

Van 8 december tot en met 7 januari tovert Shop & The City de Groenmarkt om tot 'Het warmste plein'. Je kan er dus terecht voor een winterse schaatsbeurt op een extra grote ijspiste. Ben jij toch niet zo een waaghals? No worries! Jij kan dan gezellig vertoeven in de winterbar met uitzicht op de schaatspiste.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.