a Merry Christmas & a Happy New Year


De feestdagen staan voor de deur, de gezelligste en mooiste tijd van het jaar komt eraan. Hoewel de kerstperiode voor de meeste onder ons de leukste tijd van het jaar is, brengt deze periode ook heel wat extra drukte met zich mee: cadeautjes zoeken, het huis inkleden, het feestmenu klaarmaken, enz. Om deze periode zonder stress door te komen, willen wij jullie graag helpen.

Heb je voor iedereen het geschikte cadeau al gevonden? Of twijfel je nog? Heb je misschien nog geen tijd gehad om te gaan kerstshoppen? Is je inspiratie ver zoek? Dan zijn wij jullie oplossing! Gedurende het hele jaar gaan wij op jacht naar de beste merken en de leukste geschenken. We geven jullie alvast enkele cadeautips voor hem en haar!

5 cadeautips voor hem: 

5 cadeautips voor haar: 
Het juiste cadeau vinden vraagt natuurlijk wat tijd. Om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij onze openingsuren tijdens de kerstperiode tijdelijk verruimd.

Wij zijn nu ook open op ... 
Zondag 10 december van 13u tot 18u
Zondag 17 december van 13u tot 18u
Vrijdag 22 december late night shopping tot 21u
Zondag 24 december van 10u tot 16u
Zondag 31 december van 10u tot 16u 


Tenslotte willen wij al onze klanten en lezers bedanken voor jullie vertrouwen en bezoek aan onze winkel. Het Willems-team wenst jullie alvast een fijne kerst en een schitterend nieuwjaar. Ook in 2018 staan wij met veel plezier voor jullie klaar!

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.