5 tips voor het ideale-valentijnscadeau voor haar!

Valentijn staat weer bijna voor de deur, DE dag waarop geheime liefdes zichtbaar worden en bestaande koppels elkaar extra in de watten leggen. Eén dag per jaar waarin jij alles uit de kast moet halen en je geliefde moet tonen hoe graag je haar ziet (uiteraard moet je dat op andere dagen ook tonen, maar je weet wat we bedoelen). Natuurlijk is het niet gemakkelijk om elk jaar weer voor een spetterende Valentijn te zorgen. En daarom willen wij jullie graag helpen met onze Valentijstips!

Tip 1: Bigli Mini Sweety 

De ringen van de Mini Sweety collectie zijn in maar liefst 49 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze 18kt gouden ringen zijn afgewerkt met een edelsteen en briljant. Creëer je eigen harmonie door een combinatie van tinten samen te stellen naargelang de gelegenheid, je smaak, je humeur en je persoonlijkheid. Wat je ook kiest, het resultaat zal altijd kostbaar en uniek zijn

'They make your heart smile, they make your eyes sparkle, they make your soul shine,... They are magical.'

Tip 2: Annamaria Cammilli

Annamaria Cammilli, de Italiaanse ontwerpster die gekend staat voor haar sublieme designs, in combinatie met oog voor perfectie, zorgen er samen voor dat iedereen kan genieten van de mooiste creaties. Met haar juwelen, geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en afgewerkt op de meest verfijnde wijze, betovert ze alle harten.

Tip 3: Orage

Laat je liefde stralen met de Valentijnscollectie van Orage. Dit Belgisch juwelenmerk staat garant voor kwaliteitsvolle en stijlvolle zilveren juwelen. Met hun schitterende, tijdloze ontwerpen zijn deze prachtexemplaren ideaal te combineren bij elke outfit.

Tip 4: Fossil

Wil je haar dit jaar extra verwennen? Verras haar dan deze Valentijn met een cadeauset van Fossil. Dit vintage geïnspireerde horloge gecombineerd met een subtiele armband in de laatste nieuwe modetrend, laat alle harten sneller slaan.


Tip 5: Swarovski

Stond een juweeltje vorig jaar al op haar verlanglijst? En wil je dit jaar iets speciaals? Verras haar dan met een elegant of leuke gadget van Swarovski. Swarovski staat gekend voor zijn unieke en soms gedurfde designs afgewerkt met stralende Swarovskikristallen. Ondertussen heeft het merk naast juwelen al een hele reeks, even schitterende, accessoires in zijn collectie: Van sleutelhangers, over smartphone covers tot pennen en USB sticks. Kortom voor ieder wat wils.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.