Pig & Hen on tour 2018

De Pig & Hen armbanden zijn stoer, duurzaam en worden volledig met de hand gemaakt. Geen wonder dat ze erg gewild zijn bij ons mannelijk publiek. Daarom organiseren we tijdens de Man City Day, op zondag 18 maart, een evenement waarbij we de Pig & Hen armbanden in de picture zetten, Pig & Hen on Tour! 

Tijdens Pig & Hen on tour zullen de medewerkers van het populaire armbandenmerk zelf aanwezig zijn. Je hebt dan de kans om zelf je armband samen te stellen, en hem meteen te laten maken. Op die manier heb je een one of a kind armband, die je onmiddellijk mee naar huis kan nemen en zie je hoe de armbanden op een ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Wees er zeker snel bij want het aantal stuks dat gemaakt kan worden op die namiddag is beperkt!--> Ontdek de hele Pig & Hen collectie op onze webshop! <--

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.