5 Tips om je communie-outfit geslaagd te maken!

Aangezien je een communie- of lentefeest niet elke dag organiseert, willen wij er samen met jou voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit meer te vergeten. Graag delen wij dan ook de hipste juwelentrends van 2018. Feest betekent glitters, cadeautjes en vooral een geslaagde outfit. Om dit alles tot een succesvol einde te brengen zetten wij alvast enkele ideale items voor jou op een rijtje.

Tip 1: Orage Kids/ Orage Teenz

Deze volledig zilveren collecties zijn speciaal ontworpen om de allerjongste dames te voorzien van de mooiste fashion-items. Zo brengen zij per seizoen een nieuwe kindercollectie tot stand, met telkens een uniek en amusant thema. Of wil jij liever iets mega cool waar je iedereen mee kan omver blazen? Wel, sinds vorig jaar is er een supergave Orage Teenz collectie.Tip 2: Ice Watch
Zin in kleur en frisheid? Dan ben je bij Ice Watch aan het juist adres. Dit Belgische merk bestaat sinds 2007 en behoort nog steeds bij de favorieten. Je shopt deze horloges in verschillende groottes, uuraanduidingen en kleuren - van transparant tot fluorescerend -. Dit zorgt ervoor dat er een Ice-Watch is voor elke smaak, stijl en look. Zo vind je ze van ICE mini tot ICE big.


--> Ontdek de volledige collectie hier <--Tip 3: Disney Star Wars horloge 

Tijd om jou kant te kiezen met de nieuwe uurwerken van Star Wars. Strijdt jij mee met Darth Vader voor "the Empire" of ben je toch eerder een rebel voor "the Republic"? Hoe dan ook, met de Star Wars collectie zal je zeker opvallen op je communie of lentefeest!Tip 4: Flik Flak


Maak kloklezen super cool met de indrukwekkende horloges van Flik Flak. Zo helpen de personages Flik en Flak jou op weg. Deze Swiss made-horloges zijn bovendien nog eens water- en schokbestendig met wasbare band. Met hun uitgesproken designs maak jij al je schoolvrienden jaloers.


Tip 5: Disney Frozen horloge

"Laat het los" is iets was Elza nooit zou zeggen over dit sublieme horloge van AM:PM. Ieder meisjeshart smelt als je de klok mag leren lezen in dit winters wonderland. Dit magische tijdsgeschenk heeft niet alleen Arendelle in zijn macht.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.