TINTIN uurwerken - New in store!

Het is zover! De Kuifje-collectie "TINTIN" is gelanceerd. Heel wat enthousiasten en verzamelaars zitten er al enige tijd op aan het wachten. Maar we kunnen je garanderen, het was het wachten waard!

24 keer Kuifje

De collectie bestaat uit 24 verschillende modellen die de meest iconische figuren van Hergé tot leven brengen. Van Janssen & Janssen, over Kapitein Haddock en Bobby tot uiteraard Kuifje zelf. Ze komen allemaal aan bod. Ben je op zoek naar iets sportiefs, dan kan je kiezen voor de kleurrijke exemplaren met siliconen band. Toch liever iets gekleed? Dan is er ook de klassiekere lijn die afgewerkt wordt met stalen kast en lederen band. Kortom, er is wel een TINTIN voor iedereen. Bovendien wordt elk uurwerk geleverd in een cubic doosje met doorschijnende frame zodat ze zelfs bij u thuis mooi geëtaleerd kunnen worden. De uurwerken zijn geprijsd tussen de €69 en de €149


Voor de echte verzamelaars

De echte die hard TINTIN fans nemen echter geen genoegen met 1 uurwerk. Daarom is er de mogelijkheid om heel de collectie van 24 uurwerken ineens te kopen. Kiest u voor de volledige collectie, dan krijgt u er een mooie display bij alsook een schaalmodel van de alom gekende rood-witte raket. Dit laatste is een echte collectors item, gelimiteerd in aantal en genummerd met certificaat.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.