5 Perfecte moederdag cadeautips!


Moederdag! 
Jouw uitgesproken kans om je mama, beste vriendin of misschien wel je rots in de branding extra in de bloemetjes te zetten. Ook al zegt ze dat ze geen cadeautje hoeft, of dat jullie het beste geschenk ooit zijn, iedere moeder vindt het stiekem fijn om af en toe eens flink in de watten te worden gelegd. Hulp nodig? Niet getreurd, met onze tips heb je in no-time het perfecte moederdagcadeau.

Tip 1: BigliDe puurste vorm van schoonheid creƫren en toch eenvoud behouden is wat ze willen bereiken met de prachtige collecties van Bigli. Zo willen zij in elk pronkstuk een unieke boodschap overbrengen, in eerste plaats willen zij dat dit juweel een formidabel verhaal, belevenis of gevoel voor jou met zich meebrengt. De gladde, maar onregelmatige vormen van de verfijnde sieraden symboliseren de prachtige stroom van het leven. Laat je meevoeren en geniet van de mooiste momenten in jou leven met een exclusief 18 karaat gouden Bigli juweel.


Tip 2: Swarovski 


Zoals iedereen weet is Swarovski de nummer 1 in het ontwerpen van gelegenheidsjuwelen, voor Moederdag is dit niet anders. Deze collectie is speciaal ontworpen om jouw mama te laten shinen en in de bloemetjes te zetten, letterlijk dus want de gehele collectie bestaat uit bloempjes. Met hun adembenemende designs afgewerkt met hun wereldberoemde Swarovski kristallen kunnen ze elk hartje betoveren.Tip 3: Balmain


Stap een wereld vol elegantie binnen met de unieke, Zwitserse horloges van Pierre Balmain. Het Parijse modehuis kent als geen ander de kracht van een aantrekkelijk design en weet ondanks hun typerende stijl steeds te vernieuwen en vooral te verassen. Bij Balmain houden ze ervan om de vrouw dagelijks te laten stralen en daar is Moederdag uiteraard geen uitzondering op. Koop een gloednieuw Balmainhorloge en ontvang een uniek Bloomonboeket met elegante vaas aan huis geleverd.

Tip 4: Calvin Klein


Het Amerikaanse modehuis Calvin Klein, met de Belg Raf Simons aan het creatieve roer, durft de grenzen opzoeken. De modeontwerper is vooral gekend van zijn stijlvolle en vernieuwende designs. Deze trend heeft hij dan ook weten door te trekken in zijn luxe accessoires, waaronder de horloge- en sieradenlijn. Ideaal voor een bescheiden of tijdloos Moederdagcadeau dus, hun slogan is dan ook 'Celebrating the best MOMents'.


Tip 5: Orage


Vrouwelijkheid en elegantie ontmoeten elkaar in de zilveren juwelencollecties van Orage. Dit Belgisch juwelenmerk staat garant voor kwaliteitsvolle en stijlvolle juwelen. Met hun schitterende, tijdloze ontwerpen zijn deze prachtexemplaren ideaal te combineren bij elke outfit. De goede kwaliteit aan een zachte prijs maken van de Orage-juwelen dan ook ideale cadeautjes.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.