5 Stoere Vaderdag cadeautips!

Wie zoekt die vindt! Omdat je niet voor het zoveelste jaar op rij wil uitpakken met een sixpack bier, gereedschap, bongobon of een ticket voor de voetbal, willen wij jullie graag wat last van de schouders nemen. Graag stellen wij dan ook onze coole Vaderdag cadeautips aan jullie voor.
Save the date: zondag 10 juni is D-day!

Tip 1: Longines

Het Zwitserse Horlogemerk Longines is onstaan in 1832, in het Zwitserse stadje Saint-Imier. Met hun jarenlange ervaring staan zij bekend als één van de meest toonaangevende horlogemerken aller tijden. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Bovendien is Longines reeds jaren exclusieve partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen.


Tip 2: TAG Heuer

TAG Heuer is één van de grootste namen in de Zwitserse luxe horlogerie. Het merk speelde een toonaangevende rol in de ontwikkeling van de automatische chronograaf en werd hierdoor wereldbefaamd. Ze werkten sindsdien verder op dit elan, en komen nu nog steeds op de markt met technologische vernieuwingen die vaak revolutionair zijn binnen de horloge-industrie. TAG Heuer is eveneens actief als partner van allerlei grote sportieve evenementen in bijvoorbeeld het voetbal, wielrennen en de Formule 1.


Tip 3: Gemini

Het Belgische merk dat iedereen inmiddels kent, kleinschalig opgestart door 2 broes en ondertussen gekend tot over de hele wereld. Hun met de hand vervaardigde kralenarmbanden zijn dan ook razend populair. Gemini wordt werkelijk door iedereen gedragen: van bekende dj's tot acteurs, en zelf de grootste voetbalsterren zijn er weg van. Hun doel is dan ook om stijlvolle armbanden te ontwerpen die elke outfit geslaagd maken.

Tot Vaderdag (10/06) hebben we bovendien een speciale actie voor Gemini:
2 kopen, 1 gratis!


Tip 4: Rado

Rado is zowat het buitenbeetje in de Zwitserse horlogerie. Vooral hun vormgeving en designs zijn uniek. Maar het is niet enkel de look die de uurwerken van Rado onderscheidt van de rest. Door gebruik te maken van premium materialen zoals keramiek en diamant, slagen zij erin om krasbestendige horloges te maken, die een leven lang meegaan. Hun levensmotto is dan ook "alleen het beste is goed genoeg!" Tip 5: Pig & Hen 

"In the end, we always want to find our way back home, to our loved ones..." 

Zo staat het op de website van Pig & Hen, het Nederlandse armbandenmerk voor mannen. Het is meteen het begin van een mooi verhaal dat teruggaat in de tijd. In het begin van de 17de eeuw bezaten de Nederlanders de grootste handelsvloot van de wereld en ontdekten ze steeds meer nieuwe oorden. Om hun tegen ongeluk te beschermen, lieten de moedige schippers een tatoeage van een varken en een kip op hun voet zetten. Deze geluksbrenger moest hun telkens weer veilig thuisbrengen. Met die gedachte in het achterhoofd creëert Pig & Hen handgemaakte armbanden van authentiek scheepstouw. 


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.