New in store: FALL 2018Ti Sento 

Herfst, het seizoen waarbij de bladeren zich omtoveren tot ware kleuraccenten van het landschap. Van groen, bruin, oranje tot oker.  In hun eindejaarscollectie neemt Ti Sento je dan ook mee in de wondermooie kleuren van de natuur, afgewerkt met 925 eerste gehalte zilver. Om het zilver een extra glans te geven zijn de juwelen van Ti Sento voorzien van een laagje rhodium. Dit laagje beschermt tegen verkleuren en zorgt ervoor dat de juwelen mooi wit glanzen. Een aantal stuks uit de collectie zijn afgewerkt met een laagje geel- of rosé-goud.

Pandora


We kennen Pandora vooral als het merk van de befaamde bedelarmbanden waaraan je je eigen bedels kan bevestigen, zodat je altijd een uniek maar vooral persoonlijk juweel kan dragen. Zoals altijd is hun nieuwe collectie weer fenomenaal. Ze denken werkelijk aan alles, van de fijnste afwerkingen tot de laatste nieuwe trends. Van een hippe unicorn, een griezelige pompoen voor Halloween tot de leuke nieuwe familie bedels. Werkelijk alles wordt in een nieuw jasje gestoken. 

Orage 

Het Belgische merk Orage heeft zich voor hun najaar collectie gebaseerd op verschillende stijlen, van klassiek chique tot hedendaags sportief. Ideaal voor elke gelegenheid! Je vindt bij Orage mooie pronkstukken volledig bezet met schitterende zirkonia, maar ook enkele passe-partout stuks die wat subtieler zijn. Voor de afwerking gaan ze natuurlijk enkel voor het beste. De sieraden zijn allemaal vervaardigd met gerodineerd zilver en afgewerkt met zirkonia.

See you

Deze momentjuwelen zijn speciaal ontworpen om elke gebeurtenis een unieke, maar vooral dierbare plaats te geven. Zoals je kleine spruit die zijn eerste tandje wisselt of je kleine prinses die voor het eerst naar de kapper gaat. Een heleboel mogelijkheden om jou liefste altijd bij je te hebben. Zo kan je een vingerafdruk, as, haartjes of een tandje laten verwerken in deze juwelen. Unieker en persoonlijker kan niet! Bovendien kan je volledig zelf kiezen of je het juweel in het zilver, goud of plaque laat maken.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.