Ben jij soms ook teleurgesteld op Kerstavond?

Het klinkt misschien nog heel ver weg, maar over exact 76 dagen is het weer zo ver. Ja hoor, Santa Claus is coming to town. Dat wil zeggen dat jij vanaf vandaag nog een kleine 76 dagen de tijd hebt om al jou kerstcadeau's te kopen. 76? Het klinkt nog heel ver weg, maar uit ervaring weten wij dat er elk jaar voornamelijk mannen de 24ste 's avonds nog voor hun cadeautjes komen. Dus lieve heren deze is voor jullie! Kwestie van ruim op tijd te zijn dit jaar en heel veel punten te scoren.

Wat is er trendy? 

Michael Kors Runway Gen 4

De nieuwste smartwatch is de perfecte combinatie van fashion en technologie. Naast het uitmuntend design is deze smartwatch voorzien van talloze moderne functionaliteiten. Dit om alles nog makkelijker te maken. Doordat de Runway werkt op Wear OS By Google ben jij altijd in contact met je smartphone (connecteerbaar met Android of iOS). Zo ontvang je meldingen, berichtjes of inkomende oproepen wanneer je maar wil. Naast het sociale aspect, ondersteunt of stimuleert deze smartwatch ook jou sportieve kant met functies zoals hartslagmeterGPS en stappenteller.Een smartwatch toch niks voor jou? Niet getreurd! We hebben ook een heleboel nieuwe horloges.

Swarovski 

Diamonds are a girl's best friend. Of in dit geval Swarovski kristallen. Zeer geliefd en vooral zeer gewild bij onze vrouwelijke klanten. Een ideale cadeautip, als je het mij vraagt. Bovendien is Swarovski meester in het ontwerpen van unieke maar toch stijlvolle gelegenheidsjuwelen. Kijk en geniet. 


Miss Spring 

Wil je graag een uniek juweel cadeau geven? Iets voor altijd? Dan ben je met Miss Spring aan het juiste adres, generatie op generatie wordt de grootste passie voor sieraden doorgegeven. Miss Spring is een ode aan "het vrouw zijn". Een ware miss is puur, sierlijk en heeft vertrouwen in zichzelf. Er zit een miss in elk van ons, aan jou om deze tevoorschijn te toveren. Deze juwelen zijn 18kt goud en afgewerkt met diamanten, waarmee je altijd het beste en het mooiste van jezelf kan laten zien.


" In an endless garden of flowers I will always pick you."
- A.J. Lawless
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.