Kies je trouwring online uit het mooiste aanbod van België!

Een trouwring kiezen doe je niet voor even, maar voor je hele leven. Wij weten als geen ander dat trouwringen kiezen soms een lastige aangelegenheid kan zijn. Je moet met 101 verschillende dingen rekening houden en voornamelijk met elkaar. Want als vrouw wil je misschien graag iets meer bling of heb je liever een piece unique, maar als man misschien eerder iets soberder?

Goede voorbereiding is het halve werk.

Kiezen is en blijft moeilijk. Daarom hebben wij eens nagedacht over hoe we het keuzeproces aangenamer kunnen maken. En er is toch niets leukers dan om thuis in de zetel onder een dekentje alle verschillende modellen, materialen, vormen en prijzen te overlopen. Alleen jij en je soulmate, zonder iemand die op je vingers zit te kijken. Rustig alle do's-and-don'ts doornemen. Kortom, je ring helemaal samenstellen naargelang wat jullie mooi vinden.

Dat kan vanaf nu. Dankzij onze ringconfigurator kan jij overal, en wanneer je maar wil, al onze verschillende modellen bekijken van o.a. merken zoals Aurodesign, Traditions, Tessina, Mémoire, ...
We zijn ook fier om te zeggen dat we, met zo'n 1500 verschillende ringen, die je dan ook nog eens in verschillende kleuren en afmetingen kan krijgen, het grootste aanbod aan trouwringen in België kunnen aanbieden.

Ontdek onze ringconfigurator - 


Natuurlijk voor de final touch, het passen en eventueel het bestellen staan wij voor jullie klaar. Een uitmuntend team met jarenlange ervaring die de kleine maar toch essentiële elementen met jullie doornemen.

En tegen de beste prijs!

Wist je dat wij ook steeds de beste prijs garantie hanteren? Dat wil zeggen dat u de best mogelijke prijs krijgt op de ringen van Aurodesign, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU, Amici en D'euxx. Indien u elders een goedkopere prijs wordt aangeboden voor dezelfde trouwringen, onder dezelfde voorwaarden, passen wij onze prijs aan. Op die manier bent u steeds zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw trouwringen.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.