Schrijf je nu in voor onze trouwdagen van 2019!

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseren we in januari opnieuw onze trouwdagenvan maandag 21 januari tot en met zaterdag 2 februari. Trouw je in 2019? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw trouwringen te reserveren aan de allerbeste voorwaarden. Betalen doe je pas wanneer de ringen opgehaald worden (een klein voorschot wordt wel verrekend bij de reservatie). 
Tijdens deze dagen krijgt u ongekende condities op alle trouwringen:

  • Extra korting op alle trouwringen
  • 3 jaar lang garantie op verlies en diefstal
  • Levenslange garantie op diamant en zetwerk.
  • Beste-prijs-garantie op alle trouwringen
  • Keuze uit de grootste Belgische merken: Auro Design, Tessina, Mémoire, F'orU, Traditions, d'Euxx
  • Kiezen in een gezellig kader met een hapje en een drankje
  • Ons deskundig advies voor edelstenen, materialen en stijl
  • Bewaring van de ringen tot aan het huwelijk (je betaalt het volledige bedrag pas bij het afhalen van de ringen)
  • Gepersonaliseerd trouwkussentje

Om jullie het best van dienst te kunnen zijn, vragen we om in te schrijven. Dit om wachttijden te vermijden en jullie vlot te kunnen verder helpen.


Goede voorbereiding is het halve werk.

Kiezen is en blijft moeilijk. Daarom hebben wij eens nagedacht over hoe we het keuzeproces aangenamer kunnen maken. En er is toch niets leukers dan om thuis in de zetel onder een dekentje alle verschillende modellen, materialen, vormen en prijzen te overlopen. Alleen jij en je soulmate, zonder iemand die op je vingers zit te kijken. Rustig alle do's-and-don'ts doornemen. Kortom, je ring helemaal samenstellen naargelang wat jullie mooi vinden.

Ben je van plan om naar onze trouwdagen te komen, of wil je gewoon ons aanbod eens bekijken? Dan loont het zeker de moeite om eens naar onze ringconfigurator te surfen. Dankzij onze ringconfigurator kan jij overal, en wanneer je maar wil, al onze verschillende modellen bekijken van o.a. merken zoals AurodesignTraditionsTessina, F'orUMémoire, ...


We zijn ook fier om te zeggen dat we, met zo'n 1500 verschillende ringen, die je dan ook nog eens in verschillende kleuren en afmetingen kan krijgen, het grootste aanbod aan trouwringen in België kunnen aanbieden.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.