5 Tips voor het perfecte huwelijksaanzoek!

Wacht je al een tijdje op het perfecte moment om je partner ten huwelijk te vragen? Maar is het er nog steeds niet van gekomen? Ben je misschien te zenuwachtig of twijfel je te veel? Wij helpen je graag verder om haar dream come true te verwezenlijken.


Hoe ziet haar ideale huwelijksaanzoek eruit?

Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen. Wil ze het graag en plein public of liever onder jullie tweetjes. Jij, als haar rots in de branding, haar grote liefde die haar door en door kent, kan het best inschatten hoe ze graag gevraagd wil worden. Hoogstwaarschijnlijk zal ze je al enkele tips gegeven hebben. Aan jou dus om deze in je oren te knopen. Ben je nog steeds niet zeker? Schakel dan je hulplijn in of lees zorgvuldig verder.

1. Stel het niet te lang uit 

Je besluit staat vast en de ring is gekocht, maar je twijfelt nog steeds over waar en wanneer. Weet dan dat je partner dit aanvoelt en zo onaangename spanningen kunnen ontstaan. Zo zal ze zich herhaaldelijk informeren en zich de vraag stellen 'is er iets?'  Dit gecombineerd met jou nerveuze houding ... Bye bye verassing!

2. Wees origineel en maak er iets speciaals van

Elke bruid in spé wil graag vaak en vooral veel vertellen over haar huwelijksaanzoek. Maak er daarom iets speciaal van, een moment dat jullie nooit zullen vergeten. Het begint allemaal met de voorbereiding. Neem rustig, maar niet te lang je tijd (zie tip 1) om het perfecte aanzoek voor te bereiden. Maar eerst en vooral zorg ervoor dat je de perfecte verlovingsring hebt en ga naar een plaats die voor jullie beide heel speciaal is. And last but not least pop the question!


3. Spreek vanuit je hart 

Ga niet voor een ingestudeerde tekst waarbij je hoogstwaarschijnlijk zinnen verwisselt, maar zeg iets puur, iets liefdevol, iets emotioneel en vooral iets echt. Dit is jou moment om haar te overtuigen om voor altijd jou partner in crime te zijn. Laat vooral je gevoel spreken! 

4. Leg het vast op foto 

Dit uniek moment is zeker iets waar je later naar wil terugkijken. Zorg er dus voor dat je een fototoestel bij de hand hebt om na het aanzoek foto's te maken. Zo kunnen jullie aan het thuisfront laten zien hoe het nu precies allemaal verlopen is. 

5. Quality time na het aanzoek 

Er is niets leuker, om na dit moment nog wat tijd met elkaar door te brengen. Vrijdag of zaterdag is het ideale moment dus. Zo heb je nog de rest van het weekend tijd om van elkaar te genieten en beginnen plannen voor in de toekomst. Een ander top moment zou ook kunnen zijn op vakantie. Want daar hebben jullie zeeën van tijd voor elkaar en kunnen jullie de hele vakantie nagloeien van geluk. Na het lezen van deze tips hopen wij dat je alvast wat wijzer bent geworden over hoe je het nu precies moet aanpakken. Tenslotte moet je het toch zelf vragen, daar kunnen wij jammer genoeg niet bij helpen. Waar wij jou wel mee kunnen helpen, is je zoektocht naar de perfecte verlovingsring!

Don't worry het perfecte aanzoek bestaat niet (gelukkig de perfecte ring wel), maar het allerbelangrijkste is dat je je hart laat spreken. Wees niet bang dat er iets fout gaat, dit maakt jullie aanzoek alleen maar persoonlijker. Zo'n moment is altijd speciaal, hoe je het ook aanpakt!

En als alles goed verlopen is, volgt er natuurlijk de volgende stap: trouwringen. Ook daar helpen wij jullie graag bij verder, zo organiseren wij jaarlijks onze trouwdagen. Volgend jaar zullen deze doorgaan van maandag 21 januari tot en met zaterdag 2 februari. inschrijven kan gewoon via onze website. Hopelijk tot dan!


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.