Black Friday Madness bij uw juwelier!

Black Friday - Nu vrijdag! De dag, of in ons geval, het weekend waarop de shop-a-holics onder ons helemaal gek worden en de superdeals je om je oren worden gesmeten. Ook bij ons is er geen gebrek aan waanzinnige acties. Je kan ze allemaal ontdekken op onze website onder de rubriek "Black Friday". We geven je hier al een overzicht van enkele zeer interessante promoties.

Montblanc 1858 Automatic
Wat dacht u van een authentiek handgemaakt polshorloge? De nieuwe Montblanc 1858 Automatic biedt pure klasse en kwaliteit in een retro jasje. Nu voor maar liefst 30% korting!Pandora Forget Me Not bedel


Het alom gekende concept van de Pandora bedelarmband is populairder dan ooit. Bovenstaande bedel is maar één voorbeeld, want we bieden een heel assortiment van bedels, armbanden, ringen en hangers van Pandora aan met 30% korting.Swarovski Sparkling Set


Wil je helemaal schitteren tijdens de feesten? Dan is dit je kans, dankzij onze Black Friday deals kan je heel wat artikels uit de Swarovski collectie kopen aan 30 tot 50% korting!Toch niets tussen onze Friday Deals gevonden? Geen paniek! Je kan het hele weekend (23, 24 & 25 november) genieten van 15% korting op de hele collectie met de volgende kortingscode:

BLACKFRIDAY2018
(deze code is niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Afprijzingen van artikels gelden zolang de voorraad strekt)

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.