It's beginning to look a lot like Christmas!

Zoals jullie allemaal weten zijn de Sint en zijn pieten alweer vertrokken naar Spanje, en wat wil dat zeggen? Ho Ho Ho... de Kerstman komt eraan. Over twee weken is het alweer zover. Maar ben jij nog niet helemaal in de kerststemming? Heb je nog niet al jouw cadeautjes? Of heb je misschien geen flauw idee wat je dit jaar moet kopen? Wel, de kerstperiode is voor iedereen een zeer drukke periode, daarom helpen wij jou graag verder met het zoeken naar het perfecte kerstcadeau. Zie hier alvast enkele tips:

Pandora

Wil jij jou geliefde dit jaar graag extra in de watten leggen? Dat kan! Koop voor minimum €149 aan Pandora juwelen en krijg er een gratis armband ter waarde van €79 bovenop (zolang de voorraad strekt). Natuurlijk heeft Pandora niet enkel deze super leuke actie, maar hebben ze weer tal van nieuwe kerst bedels uitgebracht: van wondermooie sneeuwvlokjes tot een echte kersttrein. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook enkele magische Disney bedels in een winters jasje gestoken.




Pig & Hen 

Het perfecte kerstcadeau voor hem. Een armbandcollectie gemaakt van echt scheepmanstouw . Bovendien zijn deze volledig met de hand vervaardigd.  Je shopt deze Pig & Hen armbanden in tal van verschillende kleuren en maten. Ook hebben ze voor het eindejaar een speciale Dark Days collectie uitgebracht. Een duistere collectie die tot leven gebracht wordt door enkele kleine paarse details.


Bigli 

Het merk dat iedereen graag cadeau krijgt. Maak het leven en vooral jezelf mooier. Dat is waar Bigli voor staat. Hun doel is het ontwerpen van juwelen die zowel verfijnd als comfortabel zijn. Deze prachtige collecties zijn dan ook gekend omwille van hun absolute topkwaliteit, gemaakt van 18kt goud en afgewerkt met echte diamant.


Michael Kors 

Het fashion merk Michael Kors is nog steeds zeer geliefd als horlogemerk bij de meeste dames. Zo hebben zij een uitgebreide damescollectie in de drie verschillende kleuren: zilver, rosé en goud-kleurig. Voor het eindejaar hebben ze weer enkele nieuwe modellen uitgebracht. Dit najaar kwam de nieuwe smartwatch op de markt, genaamd Runway Gen 4. Dit horloge heeft als nieuwste functies een hartslag, navigatie en is swimproof.

Tip! Ontdek ook de laatste nieuwe juwelencollectie van Michael Kors!


Tag Heuer

Mag het wel eens wat meer zijn? Dan zal je met een TAG Heuer horloge als kerstcadeau zeker knallen. Retro is helemaal in, ook bij TAG. Zo is de gekende vierkante Monaco opnieuw erg populair en werd ze voor de gelegenheid ook in een nieuw jasje gestoken, de Gulf edition. Uiteraard zijn ook de Carrera's, Aquaracers en Fomula 1's nog steeds bijzonder in trek.

Swarovski 

Schitterend zoals altijd! Swarovski heeft weer voor een fenomenale eindejaarcollectie gezorgd. Met adembenemende eye-catchers maak jij jou feest-outfit helemaal partyproof. Natuurlijk is dit niet alles, naast hun eindejaarscollectie hebben ze ook nog tal van andere leuke gadgets zoals: sleutelhangers, iphone-covers en pennen.




Het juiste cadeau vinden vraagt natuurlijk wat tijd. Om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij onze openingsuren tijdens de kerstperiode tijdelijk verruimd.

Wij zijn nu ook open op ... 
Zondag 9 december van 14u tot 18u
Zondag 16 december van 14u tot 18u
Zondag 23 december van 10u tot 18u
Zondag 30 december van 14u tot 18u 


Tenslotte willen wij al onze klanten en lezers bedanken voor het vertrouwen en jullie bezoek aan onze winkel. Het Willems-team wenst jullie alvast een fijne kerst en een schitterend nieuwjaar. Ook in 2019 staan wij met veel plezier voor je klaar!

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.