Tips voor het perfecte Valentijnscadeau voor haar!

Februari is in zicht. Hoog tijd om na te denken over hoe jij haar dit jaar met Valentijn gaat verrassen. Je bent dus maar beter goed voorbereid, want romantiek maakt het leven net dat tikkeltje mooier. En nu tussen ons gezegd en gezwegen, welke vrouw houdt er nu niet van een verrassing? Laat je inspireren door onze tips voor het perfecte Valentijnscadeau.

Ice Watch 

"Will you be my Valentine?" Is de nieuwe slogan van het Belgische merk Ice Watch. Duidelijker kan niet, toch? Met hun Valentijnscollectie hebben ze weer meteen raak geschoten. Van een vurige rode kleur tot zachte pasteltinten afgewerkt met goud- of rosékleurige bloemetjes op de wijzerplaat.

Weetje: Bovendien krijg je bij aankoop van een Ice Watch horloge er een leuke
sportzak ter waarde van €30 gratis bovenop (zolang de voorraad strekt).


Orage 

Je hoeft het niet persé ver te zoeken om jou geliefde omver te blazen bij Valentijn. Een juweeltje krijgen is altijd leuk. Een beetje cliché is best oké! Dat laat het merk Orage ons zien in hun nieuwe Valentijnscollectie die volledig bestaat uit hartjes. Laat zien wat je voor haar voelt met een echt liefdesjuweel van Orage. Wij zijn alvast fan, jij ook? Pandora

. De nieuwe Pandora collectie, met op hartjes geïnspireerde halskettingen, ringen, oorbellen, charms en armbanden, daar moet je wel verliefd op worden. Hun zilveren juwelen laten elke vrouw haar hartje sneller slaan, ook dat van ons.Weetje: Shop tussen 31/1/2019 en 14/2/2019 voor een minimum aankoopbedrag van €119 aan Pandora en ontvang er een gratis paar oorbellen ter waarde van €45 bovenop (zolang de voorraad strekt):

Swarovski 

The look of love. Er is niets mooier op de wereld dan ware liefde. Het gevoel van verliefd te zijn, maar vooral om geliefd te worden is onbeschrijfelijk. Valentijn is dé uitgesproken dag om elkaar in de watten te leggen, extra veel aandacht aan elkaar te besteden, meer complimentjes te geven en tot slot een kleine leuke verassing te geven.  En er is toch niets leuker dan verrast te worden met een prachtig juweel van Swarovski?

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.