Upcoming events for him and her!


Save the date: 17 maart 

Gemini, een zeer gekend maar vooral zéér geliefd merk bij onze heren. Werkelijk iedereen kent het!
Het Belgische merk heeft zich vooral gespecialiseerd in het maken van modebewuste en betaalbare herenarmbanden die je eindeloos kan combineren. Stoer, trendy of klassiek? Het kan allemaal!

GEMINI-on Tour 

Wil je graag eens iets anders? Een kleurencombinatie die niemand heeft? Wel heren, daar kan voor gezorgd worden. Op zondag 17 maart van 14u tot 18u tijdens Men City Day nodigen wij jullie graag uit om jouw unieke armband zelf samen te stellen en ter plaatsen te laten maken. Je kan deze volledig personaliseren naargelang jou favoriete kleuren. Om het wachten wat aangenamer te maken zorgen wij voor een hapje en vooral een lekker drankje.


Wist je dat ...

... de stenen die worden gebruikt bij Gemini natuurstenen zijn! Deze worden zorgvuldig uitgekozen en geïmporteerd van overal ter wereld. Dat maakt dat iedere steen net dat tikkeltje anders is in zowel kleur als grootte. Elke steen heeft dan ook zijn eigen unieke energetische en helende eigenschappen. Hun moto is niet voor niets: "Real stones for Real men".


Pandora

Save the date: 16-17 maart 

Niet getreurd ladies, ook voor jullie hebben we iets in petto. Herinneren jullie onze Pandora-days nog? Wel, wegens groot succes hebben we besloten om er een Pandora-weekend van te maken en dit op zaterdag 16 en zondag 17 maart. Je shopt dan in primeur de nieuwe lente-collectie. Om het nog wat leuker en net dat tikkeltje gezelliger te maken, verwelkomen wij jullie graag met een lekker hapje en drankje. Bovendien shop je dat weekend de volledige Pandora collectie aan 10% korting.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.