Real stone for real men!

Gemini kende in 2013 een vliegende start. Sindsdien is de opmars niet te stuiten. De armbanden van het 100% Belgische label zijn een ware trend onder de heren.

Iedereen kent Gemini van hun populaire kralenarmbanden die je in tal van verschillende kleuren kan vinden en waar je eindeloos mee kan combineren. Stoer, trendy of klassiek? Het kan allemaal! Bovendien zijn de stenen die worden gebruikt steeds natuurstenen. Deze worden zorgvuldig uitgekozen en geïmporteerd van overal ter wereld. Dat zorgt ervoor dat iedere steen net dat tikkeltje anders is in zowel kleur als grootte. Vanuit deze leidraad hebben ze de 'Exclusive Line' ter wereld gebracht.

De Exclusive line wordt geproduceerd in lagere volumes, met een hogere waarde. Er wordt gewerkt met 5 kostbare en zeer zeldzame steensoorten. Elke steen is uniek, authentiek en heeft een eeuwenoud verhaal. Die bezieling vormt de kern van ons verhaal. Een Gemini-armband is geen banaal kleinood, maar een way of life. Met deze armbanden draag je werkelijk een klein stukje aarde om je pols.

Welke betekenis hoort bij welke steen? 

De Creative Stone uit Madagascar: ondersteunt de mentale flexibiliteit en verbale beweeglijkheid. Het stimuleert het vermogen om nieuwe talen te leren en het geheugen te trainen. Geeft het gevoel van lichtheid en optimisme.

De Life Stone uit Brazilïe: is genoemd naar een Russische mineralogist Pavel Vladimirovich Emereev. Als je zijn achternaam vertaald krijg je de "Jeremejev steen". Deze steen geeft vitaliteit aan je leven!


 De Change stone uit Rusland: kan onder invloed van kunstlicht van kleur wisselen. Van groen naar rood. Hoe groter de kleurwisseling, hoe zeldzamer en hoe hoger de waarde van de steen. Alexandriet helpt contact maken met Goddelijke liefde, helpt angsten en negatieve gevoelens los te laten. 


De Power Stone uit Myanmar: Painite, op zichzelf, is krachtig. In combinatie met twee andere grootmachten (Moldaviet en Herkimer-diamanten) wordt de intensiteit ervan exponentieel vergroot. Het zorgt er dus voor dat je zowel mentaal als fysiek sterker in je schoenen staat. 


De Balance Stone uit Wyoming: zou voor het spirituele gevoel, vrede en kalmte zorgen. Deze steen zal u aanmoedigen om op een kalme maar vooral rustige manier te communiceren en rust te vinden in een druk leven. 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.