Meimaand, Mama-maand, Bigli-maand!


Moederdag, de dag waarop jij jouw mama extra mag verwennen, komt eraan (12 mei). Bloemen, cadeautjes, veel complimentjes, alles mag! Want die dag is het mama-dag! Een unieke band die nooit stuk gaat en dat moet gevierd worden.

Met als slogan 'Shine on' is Bigli het perfecte Moederdagcadeau. De puurste vorm van schoonheid creëren en toch eenvoud behouden, is waar het merk voor staat. Kom kennismaken met de wondere wereld van natuurlijke edelstenen in nooit geziene tinten. Prikkel je zintuigen en laat je verassen door de Mini Sweety collectie die bestaat uit schitterende cabochon-geslepen stenen en verkrijgbaar in maar liefst 49 verschillende kleuren.

Zorg zelf voor harmonie door een combinatie van tinten samen te stellen en te veranderen afhankelijk van je gelegenheid, smaak, gevoel of persoonlijkheid. Wat je ook kiest, het resultaat is altijd waardevol en onvergelijkbaar. Of je nu voor één ring afzonderlijk gaat of liever kiest voor het samenspel van verschillende kleuren, alles kan en mag!

Meimaand = Bigli-maand!

Mini Sweety, de meest iconische lijn van Bigli blaast dit jaar 10 kaarsjes uit en dat willen wij graag  samen met jullie vieren. De volledige maand mei staat Juwelier Willems helemaal in het teken van Bigli. Jij komt toch ook eens langs?


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.