Festival trends 2019!

Zomer! Gedaan met leren, weg met examenstress, deadlines of papers. Zomer betekent festivals en beach party's. Dat is natuurlijk niet alleen naar leuke muziek luisteren en van het zonnetje genieten, maar ook zien en gezien worden. Elk jaar opnieuw, is het een ware strijd om te shinen en gekroond te worden tot een echte 'festivalchick'. Het Amerikaanse festival Coachella is het grote voorbeeld voor velen. Sterren zoals Kylie Jenner, Halsey en Rihanna worden jaarlijks op het festival gespot met de laatste nieuwe modetrends. Maak kennis met onze must-haves voor de zomer en wordt dit jaar zelf een trendsetter op de festivals!

Pandora

Pandora blijft ons verrassen. Zo zorgen ze telkens weer voor een adembenemende nieuwe collectie. Met dit jaar het thema 'wegdromen'. En dat nemen ze vrij letterlijk, je shopt in de nieuwe collectie drie verschillende luchtballonnen, een reiskoffer, een wereldbol, en nog veel meer. Keep on dreaming! 

Ania Haie 

Met de nadruk op high fashion en betaalbare sieraden kan Ania Haie ieders hartje bekoren.  Zo bieden zij een ruime collectie zilveren en 14kt vergulden juwelen aan. Ideaal om je eigen, en vooral unieke stijl te creĆ«ren. Van een subtiele look tot een ware eyecather! 

Ice Watch 

Klaar voor de zomer? Met Ice Watch wel! Dankzij deze horloges weet jij elke outfit naar een hoger niveau te tillen. De soepele rubberen banden van de ICE collectie zijn niet alleen super elegant, ze zijn bovendien ook bijzonder aangenaam om te dragen!

Olivia Burton 

It's your time to bloom. Met een slogan als dit kan je niet anders dan stralen. Zo shop je deze gebloemde horloges van Olivia Burton in tal van verschillend kleuren, groottes en motieven. 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.