BLACK FRIDAY!? Wees de drukte voor!

BLACK FRIDAY, wordt elk jaar opnieuw gemarkeerd door een ongeziene stormloop om de beste deals, de mooiste kortingen en de meest gegeerde koopjes. Wel dit jaar heb je geluk! Juwelier Willems begint nu al met de Black Friday Sales. Op die manier ben jij de drukte voor en kan je al 2 weken eerder genieten van de beste promo's! We hebben er alvast enkele uitgepikt die zeker en vast jouw "kortingskoorts" zullen aanwakkeren.

Kan je jezelf zolang niet bedwingen? Klik dan hier om meteen al onze koopjes te ontdekken!

ICE WATCH

Het Belgische horlogemerk Ice Watch zal jullie wel bekend in de oren klinken. De verschillende hippe modellen in diverse kleuren en materialen zijn al een tijdje ware iconen in de modewereld. Dankzij onze Black Friday Sales shop je nu de 2 bestsellers van de recente collecties aan maar liefst 30% korting!

KOMONO

Komono staat gekend om zijn accessoires die niet alleen matchen met je outfit, maar met je hele persoonlijkheid. De minimalistische horloges zijn geliefd door hun kleine details, trendy ontwerpen en betaalbare prijs. Nu nog betaalbaarder, want voor Black Friday bieden we heel de collectie aan met 50% korting!

BRONZALLURE

Het merk Bronzallure is er eentje met Italiaanse flair. De eigentijdse stijl wordt gecombineerd met een opmerkelijk oog voor detail om zo tot een unieke en kwalitatieve juwelencollectie te komen. Speciaal voor de Black Friday Sales bieden we heel onze rosé-collectie van Bronzallure aan met 50% korting

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.