De perfecte trouwring? Die komt van bij juwelier Willems!

Trouw je in 2020? Dan zijn onze trouwdagen de uitgelezen kans om, samen met je partner, de zoektocht naar de ideale trouwring te beginnen. Van 20 januari tot 1 februari geniet je bij ons van de beste voorwaarden op de grootste merken.

Jullie staan er uiteraard niet alleen voor. Wij begeleiden jullie maar al te graag naar een paar ringen waar jullie beiden een leven lang fier op kunnen zijn. We doen dit bovendien op een aangename manier met een hapje en een drankje. Daarnaast krijg je tijdens onze trouwdagen ook de best mogelijke voorwaarden op alle trouwringen:
  • Extra korting op alle trouwringen
  • Beste prijs garantie voor al onze merken
  • Levenslange garantie op diamant- en steenzettingen
  • Gepersonaliseerd trouwkussentje
  • Rustig kiezen in een gezellig kader, met een hapje en een drankje
  • Bijzonder ruime keuze uit de grootste topmerken (AuroDesign, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU, Amici, d'Euxx & Atelier P) Je kan al deze ringen alvast hier ontdekken op onze ringconfiguratorDe plaatsten zijn beperkt dus inschrijven is de boodschap!
Dat kan hier via onze website.Beste prijs garantie

Wij hanteren voor onze trouwringen ook steeds een beste-prijs-garantie. Dat wil zeggen dat je de best mogelijke prijs krijgt op de ringen van  Aurodesign, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU, Amici, D'euxx & Atelier P. Indien er elders een goedkopere prijs wordt aangeboden voor dezelfde trouwringen, onder dezelfde voorwaarden, passen wij onze prijs aan. Op die manier ben je steeds zeker dat je nooit te veel betaalt voor jullie trouwringen.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.