Wij zijn er voor u, ook tijdens de lockdown!
CORONA slaat alweer gemeen toe, de ziekenhuizen geraken stilaan vol en heel wat mensenlevens staan op het spel. We hebben dan ook alle begrip voor de beslissing die de regering gisteren nam, hoe pijnlijk die ook is voor de handelaars. Wij blijven echter niet bij de pakken zitten en gaan heel wat inspanningen doen om tijdens de lockdown toch nog bereikbaar te blijven voor onze klanten.

  • Onze ONLINE-SHOP draait op volle toeren. Je kan alle online bestellingen thuis laten leveren of komen ophalen van 15u tot 18u in de winkel (aan ons afhaalpunt).  

  • Herstellingen en bestellingen kunnen vanaf maandag 2 november opgehaald worden aan onze corona-proof "collect & go-toog" en dit elke dag van 15u tot 18u. 

  • We blijven voor alle vragen 24 op 7 bereikbaar via +32 (0)11 83 23 92 of via de mail order@juwelier-willems.be

  • Zondag 1 november kan u nog bij ons terecht na afspraak

We gaan jullie allen hard missen en hopen dat we jullie allemaal gezond en wel terug kunnen zien na deze nare periode. Hou het veilig, samen komen we ook hier weer door! 


CADEAU-TIPS 

We geven jullie graag ook al enkele cadeau-tips mee 


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.