PANDORA - 13% KORTING - Reach for the stars and shoot for the moon!

Het wordt dit jaar een speciale feestperiode, zoveel is ondertussen wel duidelijk. Daarom legt Pandora nu, meer dan ooit, de nadruk op hoe belangrijk het is om die kleine momenten en dingen in het leven te koesteren. Neem je bijvoorbeeld wel eens de tijd om de nachtelijke hemel te bewonderen en ons bestaan in dit immense universum te appreciëren? Een levensles die weerspiegeld wordt in de nieuwste, door de kosmos geïnspireerde collecties van het merk. 

Profiteer nu trouwens, tot en met 13 december, van onze "Lucky 13" actie en krijg meteen 13% korting op al je aankopen. Gebruik bij het afrekenen gewoon deze code:

LUCKY13


Christmas among the stars

De kerstcollectie van Pandora is jaarlijks en wereldwijd een van de meest geanticipeerde juwelenlijnen. Ook dit jaar weet het merk opnieuw de verwachtingen te overtreffen. De Kerstbedels, evenals de andere juwelen van dit jaar bevatten duidelijke verwijzingen naar de kosmos. Onder het motto "Reach for the stars & shoot for the moon" worden sprankelende sterretjes gecombineerd met afbeeldingen van de maan om zo een elegante collectie te bekomen. Hieronder vind je alvast enkele impressies van de kerstcollectie, de hele collectie kan je hier op onze webshop terugvinden. 
May the Force be with you

We blijven ook meteen in het thema, want als er één collectie is die nog meer naar de sterren grijpt, dan is het toch wel de STAR WARS collectie van Pandora. De meest bekende figuren van deze epische saga worden tot leven gewekt in de vorm van schattige, leuke en soms zelf stoere bedels. Gebruik jij de force zoals de Jedi om voor de Republic te vechten? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor Chewbacca en BB-8. Of misschien voel jij toch meer de Dark side borrelen? Dan is Darth Vader misschien een betere keuze voor jou. Ook de nieuwste serie "de Mandalorian" wordt vertegenwoordigd in de vorm van Mr. Cuteness himself ... Baby Yoda


The Magic of Disney and Christmas

Ons verhaal hier zou niet compleet zijn zonder iets over Disney te vertellen. Ook dit jaar heeft Pandora namelijk heel wat bedels uitgebracht die de magie van Disney mooi weten te combineren met de Christmas spirit. Pluto met een kerstmuts, de betoverende Cinderella of Mickey en Minnie met een kerstcadeautje zijn maar enkele voorbeelden. Kortom keuze genoeg om jouw Pandora armband een gezellig Kerstgevoel te geven! 
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.