Have a holly jolly Christmas!


2020 mag dan wel een vreemd jaar geweest zijn, en de Kerstperiode mag er dit jaar dan wel een tikkeltje anders uitzien, toch gaan we voor een gezellig Kerstfeest vol met liefde, warmte en uiteraard cadeautjes. Bij dat laatste kunnen wij jullie helpen. We geven graag onze top 5 van tofste kerstcadeaus voor dit jaar.

LonginesEen merk met een bijzondere traditie in de horlogerie, dat is zonder twijfel Longines. Dit jaar werd de Spirit collectie gelanceerd, wat de spreekwoordelijke kers op de taart betekende voor hun reeds uitgebreide collectie. Met die nieuwe lijn bieden ze werkelijk voor ieder wat wils. Van sportief tot gekleed, van retro-vintage tot modern, je vindt het allemaal bij Longines.GarminDe maatstaf onder de multi-sport smartwatches, Garmin, is vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar. Heel wat merken zijn overgeschakeld op de productie van smartwatches, maar weinigen die de kwaliteit en de veelzijdigheid van de Garmin smartwatches kunnen evenaren. De term multi-sport wordt gebruikt omdat zowat alle populairste sporten door de smartwatches ondersteund worden, waaronder hardlopen, wandelen, skiën, snowboarden, golf, zeilen, enz.  Wil je een hip en sportief cadeau aan iemand geven? Dan is Garmin de perfecte keuze.Pandora


Het wereldwijde icoon blijft een van de kerstcadeaus bij uitstek. Doorheen de jaren is Pandora uitgegroeid tot een van de meest populaire juwelenmerken ter wereld. De recentelijke samenwerking met klappers zoals Disney, Star Wars en Harry Potter hebben die populariteit alleen maar doen groeien. Wil je een persoonlijk cadeau geven? Dan is Pandora de way to go. De bedelarmbanden zijn namelijk volledig zelf samen te stellen naar eigen smaak. Laat je creativiteit de vrije loop!SwarovskiBling will always be a thing, zeker in een jaar waarin we wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Daarom is ook dit jaar Swarovski weer een topper. Het flamboyante merk weet altijd die "wauw-factor" naar boven te brengen door het gebruik van de gekende Swarovski Crystals. De kerstcollectie van 2020 wordt gedomineerd door kleur en vintage elementen. Laat jij graag iemand schitteren door je cadeau? Waar wacht je dan nog op? Swarovski natuurlijk!


BigliOp en top Belgisch, speels en chique. Dat kan samengevat worden in een woord: Bigli. Deze juwelencollectie in 18kt goud is het geesteskind van de Vlaamse designers Thierry Spitaels en Laurence Aerens en wordt geproduceerd met de meest duurzame en hoogst kwalitatieve materialen. De combinatie van diamant en gekleurde edelsteen zorgt voor speelse, klassevolle juwelen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Onder het motto "Addicted to color" is de populaire Mini-Sweety lijn van het merk beschikbaar in maar liefst 56 kleuren, die bovendien ook nog eens allemaal gecombineerd kunnen worden. Ontdek het zelf en laat je vooral inspireren op onze website.
Extra openingsuren

Tijdens de feestmaand kan je gebruik maken van onze extra openingsuren om jou Kerst- en nieuwjaarsinkopen te doen: 

- Zondag 20/12 van 14u tot 18u -
- Maandag 21/12 van 10u tot 18u -
- Zondag 27/12 van 14 tot 18u -
- Maandag 28/12 van 10u tot 18u -
 


Alvast prettige feesten aan iedereen!
Het Willems Team

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.