Valentijn bij Juwelier Willems, één en al liefde!


Cupido maakt zich alvast klaar om zijn pijlen af te schieten, want binnen 10 dagen is het weer zover: Het feest van de liefde, Valentijn. Het ideale moment om nog eens extra in de verf te zetten hoeveel je wederhelft voor jou betekent. Het wordt een speciale Valentijn dit jaar want gezellig tafelen in je favoriete restaurant, zit er dit jaar niet in. Reden te meer om voor een cadeau te kiezen dat de tijd kan trotseren. Een mooi juweel of horloge bijvoorbeeld? 


14% korting op Pandora bedels

Kies voor een juweel dat een verhaal vertelt met Pandora. Speciaal voor Valentijn bracht Pandora, ook dit jaar, een nieuwe collectie uit die helemaal in het teken staat van de liefde en de romantiek. Bovendien shop je nu, tot en met 14 februari alle Pandora bedels bij ons met 14% korting. In de winkel krijg je deze korting automatisch, op de webshop kan je dit bekomen door gebruik te maken van de kortingscode LOVE14.

LOVE14

We love Seiko

En voor hem, wat dacht je dan van een coole Seiko? Je weet wel, dat Japanse horlogemerk dat garant staat voor uitzonderlijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De horloges van Seiko komen in verschillende stijlen: van sportief trendy, over casual chique tot klassiek gekleed. Bovendien biedt het merk een hele reeks automatische, mechanische modellen aan tegen zeer toegankelijke prijzen. Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan zeker zelf eens een kijkje op onze webshop.  Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.