Will you marry me? Met een verlovingsring van Willems Creations natuurlijk!


Daar sta je dan, vlinders in de buik, klamme handen en een druppeltje zweet dat op je voorhoofd parelt. Je hebt dan ook reden om zenuwachtig te zijn. Je staat immers op het punt om een belangrijke stap in je leven te zetten en iemand de grote vraag te stellen ... "Wil je met mij trouwen?" Hoewel het antwoord meestal voor de hand liggend is, ben je toch maar beter goed voorbereid. Onze nieuwe collectie, handgemaakte verlovingsringen kan je hierbij alvast een aardig eindje op weg helpen.


Een stijl voor iedereen

Laten we eerlijk zijn. De verlovingsring is ontegensprekelijk het belangrijkste onderdeel van een huwelijksaanzoek. We ontwikkelden daarom 3 volledig nieuwe lijnen van verlovingsringen in 18kt goud met diamant. Elk met een eigen karakter, en een eigen naam. Namen die trouwens een hommage zijn aan de voorouders van de Willems-Familie.

De Guillaume is een strak en tijdloos model dat zich uitermate goed leent om er een andere ring tegenaan te schuiven. Een trouwring bijvoorbeeld?

Onze Josephine ring daarentegen is meer uitgewerkt. De barokke krullen onder de steen zorgen voor een elegant en speelse stijl. Ook hier kan nog een ring tegenaan geschoven worden.
Tot slot is er de Lucy. Een ring voor de dames die houden van iets meer bling. Naast een centrale diamant, zitten er bij de Lucy ook briljanten op de band van de ring. 


Al onze verlovingsringen zijn te verkrijgen in wit-, rosé- of geelgoud en met verschillende groottes van diamant. Ontdek ze allemaal hier op onze webshop.Of toch liever meer kleur?

Vind je dat je huwelijksaanzoek wel wat meer kleur mag hebben? Dan is er onze sappige fruitcollectie nog. Handgemaakte, kleurrijke entourage ringen waarbij edelstenen en diamant gecombineerd worden tot een elegant en speels geheel. Kies uit de vierkante Bigarreau, de peervormige Durondeau of de ovale Pink Lady. Al onze "Fruits" zijn verkrijgbaar in verschillende goudkleuren en met verschillend edelstenen. Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.